keskiviikko 21. huhtikuuta 2021

Laatikollinen perennoja

 Tästä se istutuskausi taas lähtee. Talvella tuli tehtyä siis kasvitilaus. Loppuviikosta sain sähköpostiin seurantakoodin lähteneestä tilauksesta jota en kuitenkaan saanut toimimaan. Maanantain postin sovellukseen tupsahti silti saapuvasta lähetyksestä ilmoitus jonka päättelin koskevan juuri toivottua pakettiani ja tänään se saapui lähi K-marketin noutopisteeseen. Pitihän se heti käydä hakemassa. Tilauksessa siis kaksi jouluruusua, keijunkukkaa, iso määrä päivänliljoja sekä muutama iiris. Tarkemmin kasveista helmikuisessa postauksessa: https://kukkiakallionsuojassa.blogspot.com/2021/02/taimitilaus.html

Oli nimittäin tarkkaan paketoitu. 

Sisältä löytyi koko laatikon täydeltä kasveja. Jouluruusut ja keijunkukat olivat rukkukasveina omissa paketeissaan hyvin suojattuna.

Loput juurakot olivat yksitellen myös huolellisesti muovipussiin käärittyyn sanomalehteen pakattuna. Pitihän se lähetys käydä läpi ja yksi tilattu päivänlilja Edge of Darkness jäi puuttumaan kokonaan koska Adamas tuli tuplakappaleena sen sijaan. Tämä ei suuresti haitanne koska olivat lopulta toisiaan paljon muistuttavat jo muutenkin. Päivänlilja Crinkled Fantasya tuli myös vain yksi tilatun kahden sijasta. Laitoin luonnollisesti heti reklamaatiopostia kun tyhjästä en halua maksaa.

Kokonaisuutena tästä tilauksesta jäi kuitenkin positiivinen fiilis koska kasvit olivat virkeitä ja tulivat hyvässä kunnossa perille huolella pakattuna. Ainakin tämän tilauksen perusteella uskallan Eurohostaa suositella. Tosin reklamaatiopostiini en vastausta ole ehtinyt saada. Arvelin uskaltaa nämä istuttaa toivottavasti jo huomenna kun sopivasti lapsen flunssa pakotti jäämään kotiin töiden sijasta. Uskoisin niiden selviävän vaikka kylmää onkin, lajit kuuluvat kaikki muutenkin aikaisin keväällä heräileviin tai jopa ikivihreisiin.


3 kommenttia:

  1. Nopea vastaus tuli reklamaatioonkin. Puuttuvasta kasvista palautetaan raha ja itse asiassa se toinenkin puuttuva oli jo maksettu kun eivät olleet selvinneet talvesta. Laatikossa oli kostuneita papereita mukana joita en tarkemmin ollut tutkinut kun yleensä sähköpostin lähetystiedoissa on näissä tapauksissa kirjattu jos jotain puuttuu. Toinen Adamas olikin ilmainen tilauslahja. Jos tilaan sieltä myöhemmin uudelleen luvattiin vielä ilmainen pakkaajan virheestä jäänyt Crinkled Fantasy silloin mukaan. Eli erittäin asiallista palvelua.

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että kasvit saapuivat hyvissä voimin perille ja palvelu oli hyvää. Hyviä ja huonoja kokemuksia kannattaakin aina jakaa, niin osaavat muutkin joko suosia tai välttää kyseistä palvelua. Nyt jäämme innolla odottamaan uusien hankintojen kotiutumista ja aikanaan kukkimistakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinne kasvit multiin pääsivätkin, uusi postaus valmistui aiheesta juuri. Noita kasvien myytifirmoja on paljon joten omakohtaisia kokemuksia on kiva kuulla kun pohtii uskaltaako tilata. Olen vähän tuurilla näiden kanssa mennyt ja kokeillut kun jokin erityinen kasvi on liikaa houkutellut 😅

      Poista