lauantai 6. kesäkuuta 2020

Reppanoita taimia

Tulihan se odotettu taimilähetys viimein 12 vuorokautta matkalla viivyttyään. Ja sen oli näköisetkin. Muutama keijunkukka ei taida olla pelastettavissa, muiden kanssa odotan toiveikkaana josko tuosta vielä kasvuun jaksaisivat.

Ei hirveästi hymyilyttänyt kun pahvilaatikostaan kaivoin nämä mädäntyneet taimireppanat. Ainoat jotenkin kohtuukunnossa olivat tiarellat tuossa vasemmalla.

 Kurjenpolvissa jotain vihreää muistuttavaa


Mietin mikä olisi viisainta ja päädyin istuttamaan kaikki kuitenkin maahan. Suurin osa kun oli läpimärkiä joten tuskin ruukuissa pitäminen olisi asiaa auttanut.

Mustilan tilauskin saapui toissapäivänä. Sen kanssa ei sentään ongelmia. Obeliski sai paikkansa etupihan penkistä.

 Tarhalyhtykärhö Princess Kate kurottelee jo alkujaan juurella.

Ja vieressä kevään hallasta pahastunut vartensa kuivattanut loistokärhö Pink Fantasy osoittaa myös viimein uutta elonmerkkiä.

Mustilalta saapui samalla alppiruusu Royal Rosy joka sai paikkansa takapihan metsänreunaan atsalea Ruususen uni vasemmalla puolellaan, vasemmalla takana alppiruusu Cunningham’s White ja taaimmaisena Mustilan hortensia  tai kuutamohortensia.

Royal Rosy avaa jo kukkiaan. Ihana pinkki.

Vettäkin tuli illasta kastelemaan puutarhan. Ja takapihan varaston rännistä täyttyvä sadevesikaivo sai kaivattua täytettä. Kohta olisi ollut jo edessä kaivon täyttö järvivedellä jotta kastelukannun täyttö onnistuu. Alkoi jo käden mitta loppua vettä kannuun kurkotellessa. Nyt aurinko paistoi jo heti aamusta joten kelpo keli suunnata pian ulos puutarhaan.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti